Letar du efter en underleverantör inom tech?

Dagens kunder ofta efterfrågar ofta en helhetslösning för sina kommunikationsbehov och värdesätter de etablerade relationerna med sin byrå. Vi är partnern som tar hand om hela den tekniska delen åt dig medan du behåller kunden.

Utveckling av webbsida

Oavsett om ni har tagit fram en färdig design, lösa skisser, eller endast har en grafisk manual, kan vi hjälpa er att ta fram en webbsida åt din kund. 

Vi anpassar vårt erbjudande efter din byrås behov och budget.  Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på oss för att vara din dedikerade tekniska partner.

Vi kan bygga i de mesta, men gillar att jobba med

Den digitala resan

CRM och Marketing Automation

Vill ni hjälpa er kund att få igång ett automatiserat emailflöde, kanske har ni tagit fram en kampanj för att samla in leads men behöver hjälp med den tekniska set-up:en? 

Vi har över 10 års erfarenhet av CRM och email marketing. Vi kan t.ex. hjälpa till med:

Vi kan jobba i ert kunds system, men här är några system vi gillar

Digital annonsering

Behöver vi hjälp att sätta upp annonsering för er kund? Let’s work togheter. Ni tar fram koncept, copy och design så hjälper vi till med uppsättningen i systemen och optimeringen av kampanjerna. 

Vi är bäst på google ads och Meta universummet. Men behöver ni hjälp med någon kanal utöver det – tveka inte på att höra av er.

Byråer som litat på oss

Hej! Vill du ta en digital kaffe med mig?

Föredrar du att skicka ett email?

¿Cómo prefieres contactarnos?